maandag 10 maart 2014

Zweeds winteravontuur: dag 6

Vrijdag 7 maart

We slapen ons eens goed uit, we hebben pas om half 11 afgesproken met Sabine.
Vandaag staat ons weer een nieuw avontuur te wachten: cross countryski.


De sneeuw is niet meer optimaal, maar we glijden goed tussen de bomen en over de vlaktes.











We volgen "led 120" tot we aan een grillkåta komen.
Lander en Arne zorgen voor het perfecte vuur, Ilse schenkt ons op tijd wat Jägermeister in en Sabine zorgt voor de ingrediënten van de lunch: Tunnbrött met knackworstjes, mixed augurk, senap en ketchup.

Simpel maar het smaakt dat het kraakt!

Wanneer het weer tijd is om op de latten te stappen, komt er meer bewolking en wind opzetten.
De terugweg verloopt vlotter, want tijdens onze lunch werd er een spår getrokkken.
Jammer dat het begint te regenen.


Om ongeveer 16u zijn we terug thuis en is er voldoende tijd om eens even uit te rusten.
Vanavond is er weer een 3-gangenmenu in Dalens Gård. Er staat ons echter nog een kleine verrassing te wachten: onze welkomstdrank die we de eerste avond gemist hadden: Gluck: wijn gekookt met amandelen, rozijnen en kruiden.



In ons huisje drinken we nog een glaasje wijn terwijl de jongens een spelletje op ipad spelen en de meisjes genieten van een lekkere massage gegeven door Marthe.
Op de achtergrond zorgt Urbanus voor het nodige amusement.
...
...
21 u 15: Hiep Hiep Hoera.... het sneeuwt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten